Magdalenes de fruites del bosc

Magdalenes de fruites del bosc

Recepta de magdalena amb fruits del bosc. Fàcil de preparar!

Dificultat Baixa
25 min
Postres
200 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   375 g de farina
  • •   1 sobre de llevat en pols
  • •   160 g de sucre
  • •   1 ou
  • •   160 ml d’oli d’oliva suau
  • •   180 ml de llet
  • •   Papers de magdalena
Preparació Mostrar Mostrar

Barreja la farina i el sucre en un bol i incorpora-hi el llevat, l’ou batut, l’oli i la llet. Treballa-ho amb un batedor manual fins a obtenir una massa homogènia.

 

Afegeix a la massa la meitat de les fruites vermelles directament congelades, talla en trossos les més grosses i omple els papers de magdalena fins a la meitat.

 

Posa la resta de fruites vermelles sobre cada magdalena i enforna-ho 20 minuts al forn prèviament calent a 180ºC. Deixa-ho reposar abans de menjar.

 

Cuina Magdalenes de fruites del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits