Mousse de fruits del bosc amb salsa

Mousse de fruits del bosc amb salsa

Dificultat Mitja
35 min
Postres
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 ml de nata muntada
  • •   50 ml de crema de llet
  • •   3 fulles de gelatina
  • •   50 g de sucre
  • •   50 ml d’aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la nata tal i com indica l'envàs. En un cassó posa a escalfar l'aigua i el sucre, i deixa-ho coure 5 minuts. Afegeix-hi 100 g de fruits del bosc directament congelats i tritura-ho. Passa-ho pel colador xinès, deixa-ho refredar i reserva-ho.

 

En un bol amb aigua freda posa en remull les fulles de gelatina. En un altre bol, posa 400g de fruits del bosc i deixa'ls descongelar.

 

En un cassó posa a escalfar la crema de llet. Un cop calenta, afegeix les fulles de gelatina escorregudes i remena-ho bé perquè es dissolguin. Afegeix al bol on tens els fruits del bosc la nata muntada i la crema de llet amb la gelatina, un cop estigui tèbia. Remena-ho bé amb l'ajut d'un batedor sempre de baix cap a dalt, per evitar que la nata es desmunti.

 

Prepara uns gots i reparteix els 100g de fruits del bosc restants. Seguidament omple'ls amb la mousse i posa-hi una mica de salsa de fruits del bosc. Posa-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

 

Cuina Mousse de fruits del bosc amb salsa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits