Escriu el nom d'un producte i afegeix-lo a la llista usant la icona [+]. Un cop afegit, en passar el ratolí sobre el producte apareixerà una lupa i en prémer buscarà aquest producte. Afegeix el producte que desitgis a la cistella i apareixerà en la teva "LLISTA DE LA COMPRA" amb la icona de la cistella en color verd, indicant que el producte s’ha afegit correctament
Afegeix els productes que vulguis a la llista per poder fer una compra ràpida
Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaPodem fer lliuraments al teu codi postal. Pots començar la teva compra. Moltes gràcies!
Cerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carxofes, favetes i cloïsses
Descongela les cloïsses a la nevera. Com que ja estan precuites, millor que no es submergeixin en aigua.
Bull o cou al vapor les carxofes directament congelades durant uns 8 minuts.
Salta les favetes directament congelades en una cassola amb un bon raig d’oli durant uns 3 minuts i, al final de la cocció, afegeix-hi l’all directament congelat i deixa’l daurar una mica.
Seguidament afegeix-hi la farina, remena perquè es reparteixi bé per tota la cassola i aboca-hi el vi blanc sense parar de remenar. Salpebra-ho.
Afegeix-hi les carxofes, les cloïsses i el julivert directament congelat i deixa-ho coure tapat entre 3 i 4 minuts fins que les cloïsses s’obrin.
Durant la cocció no aixequis la tapa i sacseja la cassola de tant en tant.
Que fàcil que és menjar bé