Carxofes, favetes i cloïsses

Carxofes, favetes i cloïsses

Carxofes amb cloïsses i faves saltades. Deliciós!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cloïsses a la nevera. Com que ja estan precuites, millor que no es submergeixin en aigua.

 

Bull o cou al vapor les carxofes directament congelades durant uns 8 minuts.

 

Salta les favetes directament congelades en una cassola amb un bon raig d’oli durant uns 3 minuts i, al final de la cocció, afegeix-hi l’all directament congelat i deixa’l daurar una mica.

 

Seguidament afegeix-hi la farina, remena perquè es reparteixi bé per tota la cassola i aboca-hi el vi blanc sense parar de remenar. Salpebra-ho.

 

Afegeix-hi les carxofes, les cloïsses i el julivert directament congelat i deixa-ho coure tapat entre 3 i 4 minuts fins que les cloïsses s’obrin.

 

Durant la cocció no aixequis la tapa i sacseja la cassola de tant en tant.

 

Cuina Carxofes, favetes i cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits