Saltat de ceps i calamar

Fondo La Sirena

Saltat de ceps i calamar

Vídeo recepta de calamars amb saltat de bolets. Exquisida!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
175 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Un raig de vi blanc
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars trossejats en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, cuina a foc fort els calamars fins que agafin color i reserva’ls.

 

Afegeix-hi una mica més d’oli a la paella, deixa que s’escalfi i afegeix-hi la ceba i l’all. Quan la ceba sigui tova, afegeix-hi els ceps directament congelats.

 

Quan els ceps estiguin descongelats, deixa’ls un minut i afegeix-hi un raig de vi blanc, les dosis de julivert i els calamars.

 

Deixa-ho a foc fort, remena-ho fins que s’hagi evaporat tot el vi i dóna punt de sal. Serveix-ho en el plat i acompanya-ho amb la salsa allioli.

 

Cuina Saltat de ceps i calamar amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat