Saltat de ceps i calamar

Saltat de ceps i calamar

Saltat de ceps i calamar

Vídeo recepta de calamars amb saltat de bolets. Exquisida!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
175 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars trossejats en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una paella amb una mica d’oli, cuina a foc fort els calamars fins que agafin color i reserva’ls.

 

Afegeix-hi una mica més d’oli a la paella, deixa que s’escalfi i afegeix-hi la ceba i l’all. Quan la ceba sigui tova, afegeix-hi els ceps directament congelats.

 

Quan els ceps estiguin descongelats, deixa’ls un minut i afegeix-hi un raig de vi blanc, les dosis de julivert i els calamars.

 

Deixa-ho a foc fort, remena-ho fins que s’hagi evaporat tot el vi i dóna punt de sal. Serveix-ho en el plat i acompanya-ho amb la salsa allioli.

 

Cuina Saltat de ceps i calamar amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits