Mandonguilles amb verduretes al curri

Mandonguilles amb verduretes al curri

Recepta de mandonguilles amb verdures. Econòmica i deliciosa!

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
660 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g de pebrot vermell trossejat
  • •   1 carbassó
  • •   1 cullerada (20g) de farina
  • •   1/2 litre de brou de pollastre
  • •   1 cullerada de curri en pols
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa 70 ml d’oli en una paella i fregeix-hi les mandonguilles directament congelades, 2 minuts per cada costat, fins que estiguin daurades; treu-les i reserva-les en un plat. Escalfa l’oli restant en una cassola i sofregeix-hi la ceba, directament congelada, durant 7-8 minuts.

Empolvora-ho amb la farina, afegeix-hi les mandonguilles, ruixa-ho amb el brou i remena-ho. Agrega-hi també el pebrot i les pastanagues, directament congelades, i el carbassó trossejat. Condimenta-ho amb curri, sal i pebre i deixa-ho coure tapat, a foc mig, durant 15 minuts. Després, destapa-ho i deixa-ho coure 10 minuts més fins que la salsa tingui la consistència adequada.

Escalfa una mica d’oli en una paella, afegeix-hi l’arròs, directament congelat, i salta’l durant 3 minuts, remenant-lo fins que estigui cuit. Serveix les mandonguilles acompanyades amb l’arròs.

Cuina Mandonguilles amb verduretes al curri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits