Amanida de cuscús i varetes de surimi

Amanida de cuscús i varetes de surimi

Recepta d'amanida de cuscús amb surimi. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   160 g de cuscús
  • •   1 llimona
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les varetes a temperatura ambient durant uns quants minuts. Mentrestant, escalda el cuscús amb el doble del volum d'aigua bullent i deixa'l tapat el temps que t'indiqui l'envàs. Un cop cuit, reparteix-lo en una safata ben grossa perquè es refredi més ràpidament.

 

Per altra banda, bull en aigua salada el blat de moro dolç directament congelat i, quan torni a arrencar el bull, afegeix-hi els pèsols congelats i deixa-ho coure durant 6 minuts. Escorre-ho i refreda-ho amb aigua. Barreja l'afàbrega amb el suc de la llimona, sal i pebre.

 

Barreja el cuscús amb els pèsols i el blat de moro, decora-ho amb les varetes de cranc tallades a rodanxes i amaneix-ho amb la salsa de llimona i alfàbrega.

 

Cuina Amanida de cuscús i varetes de surimi amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits