Espaguetis amb musclos i gambes

Fondo La Sirena

Espaguetis amb musclos i gambes

Espaguetis de musclos, tomàquet i formatge parmesà en vídeo recepta.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
480 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal i sucre
  • •   300 g d’espaguetis
  • •   50 ml de vi blanc
  • •   Formatge parmesà
  • •   1 fulla de llorer

Preu net del menú n/a

Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la i, quan estigui tendra, afegeix-hi la dosi d’all, el vi blanc i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi el tomàquet, tapa la salsa i afegeix-hi les gambes directament congelades. Passats 3 minuts afegeix-hi els musclos directament congelats i la dosi de julivert, salpebra-ho.

 

Cou els espaguetis en 3 litres d’aigua bullent amb 30 grams de sal i una fulla de llorer, fins que quedin “al dente”.

 

Serveix els espaguetis amb la salsa de musclos acompanyats amb una mica de formatge parmesà ratllat.

 

Nota: Si els vols picants, pots afegir-hi una mica de bitxo quan ofeguis la ceba.

 

Cuina Espaguetis amb musclos i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!