Carn de vieira amb pernil

Carn de vieira amb pernil

Recepta de vieires saltades amb pernil. Boníssim!

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
345 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   80 g de pernil tallat a daus
  • •   1 copeta de vi blanc
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   50 ml de nata líquida
  • •   Sal iodada
  • •   Pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la carn de vieira a la nevera o submergint el pack envasat al buit en aigua freda.

 

Després salta la carn de vieira amb oli molt calent i retira-la. En el mateix oli, salta el pernil i reserva'l.

 

Sofregeix la ceba directament congelada fins que estigui transparent, afegeix el vi blanc i redueix-lo. Afegeix les vieires, el pernil i la nata líquida. Cou-ho durant 1 minut i salpebra-ho.

 

Cuina Carn de vieira amb pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits