Navalles amb llima

Navalles amb llima

Navalles a la planxa amb toc de llima i all. Fàcil  i ràpid!

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
155 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les navalles submergint-les en aigua freda fins que s'obrin. Renta-les bé amb aigua freda per eliminar la sorra que puguin tenir.

 

Neteja 1 llima i eixuga-la. Ratlla part de la pell. Barreja l’all i el julivert directament congelats amb el suc de la llima, 4 cullerades d’oli d’oliva, la ratlladura de llima i una mica de pebre.

 

Posa una planxa al foc i deixa que s’escalfi. Ruixa amb una mica d’oli les navalles i cou-les a la planxa. Aboca la salsa anterior per damunt i serveix-les acabades de fer.

 

Cuina Navalles amb llima amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits