Amanida de llagostins amb favetes

Amanida de llagostins amb favetes

Amanida d’escarola amb llagostins, alvocat i toc de menta.

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
245 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   150 g d’escarola
  • •   1 ceba morada
  • •   100 g de pernil ibèric a dauets
  • •   2 branquetes de menta (opcional)
  • •   Per a l’amaniment:
  • •   Oli, vinagre de vi, pinyons, sal i all
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de llagostí i l’alvocat per separat en una plata amb reixeta a la nevera.

 

Fes bullir aigua salada en una cassola i afegeix-hi les favetes directament congelades. Bull-les durant 3 minuts, escorre-les i refreda-les amb aigua freda.

 

Talla el pernil en dauets. Pela la ceba, talla-la a la juliana i remulla-la amb aigua freda salada per tal que sigui més suau. Talla els alvocats en grills, renta l’escarola i asseca-la bé.

 

En un bol posa l’escarola amb els llagostins, les favetes, la ceba, els alvocats, el pernil i les fulles de menta trossejades, afegeix-hi les dues cullerades d'amaniment, remena-ho bé i serveix-ho ràpidament.

 

Cuina Amanida de llagostins amb favetes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits