Gamba austral a la brasa

Gamba austral a la brasa

Recepta de gambes macerades amb oli de cibulet pas a pas.

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
285 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal marina
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes amb aigua freda durant uns minuts, just abans de cuinar-les, fins que perdin la textura de congelat i escorre-les.

 

Tingues el foc a punt. Sala les gambes i posa-les damunt la graella. Deixa-les coure un parell de minuts i gira-les.

 

Recorda que les has de coure poc perquè quedin ben gustoses.

 

Treu-les del foc i ruixa-les amb oli perfumat de porradell (macera l'oli amb el porradell durant unes quantes hores o escalfa-ho tot junt sense que arrenqui el bull).

 

Cuina Gamba austral a la brasa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits