Sopa de peix al safrà

Sopa de peix al safrà

Recepta de sopa de peix i marisc pas a pas.

Dificultat Baixa
50 min
Primer plat
220 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 g de tomàquet pelat a daus
  • •   1 porro
  • •   1 pastanaga
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   4 brins de safrà
  • •   15 g d’avellanes torrades
  • •   1 llesca de pa torrat
  • •   15 g d’ametlla torrada la Sirena
  • •   Oli d’oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Prepara un sofregit a foc suau amb la ceba i l'all, directament congelats, junt amb la pastanaga i el porro trossejats. Un cop la ceba estigui transparent, afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Tot seguit, afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho tot uns 5 minuts més. Passat aquest temps, agrega-hi al sofregit el preparat per a sopa de peix junt amb 1 litre d'aigua i deixa que bulli durant 20 minuts. Després, cola la sopa aixafant bé els ingredients per a poder treure tot el líquid resultant.

 

Prepara una picada amb les ametlles, les avellanes, el pa i el safrà. Recorda que per aprofitar tot el safrà i obtenir una pols fina, has d'embolicar-lo en paper de plata i escalfar-lo al costat dels fogons.

 

Finalment, afegeix la picada a la sopa i bull-la uns 15 minuts més. Rectifica-la de sal i ja estarà llesta per servir.

 

Cuina Sopa de peix al safrà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits