Peix espasa amb salsa de taronja

Peix espasa amb salsa de taronja

Recepta de peix amb taronja. Un plat exquisit!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
460 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   1 ceba
  • •   El suc de 2 taronges
  • •   Farina
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el peix espasa prèviament a la nevera en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Posa sal i pebre al peix i enfarina'l. Fregeix-lo i després reserva'l. Al mateix oli posa-hi la ceba tallada a rodanxes fines, sofregeix-la a foc suau fins que quedi tova. Posa-hi el peix i banya'l amb el suc de les taronges, deixa'l coure de 10 a 15 minuts.

 

Decora el plat amb unes rodanxes de taronja i serveix-lo.

 

Cuina Peix espasa amb salsa de taronja amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!
He llegit la Política privacitat