Milfulls de patata i peix

Milfulls de patata i peix

Recepta de peix per a nens amb guarnició de patates

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
320 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   40 g de formatge ratllat
  • •   Oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el peix en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Salta les patates, directament congelades, uns 4 minuts i reserva per muntar el plat.

 

 

Salpebra el peix i cou-lo a la planxa, reserva’l i deixa’l refredar. Un cop fred, desfés-lo amb les mans.

 

 

Amb l’ajuda d’un motlle, fes una capa de patates, a sobre una de peix esmicolat i afegeix-hi una mica de salsa de tomàquet. Vés fent capes fins arribar a dalt de tot i, finalment, posa-hi la beixamel i el formatge ratllat.

 

 

Amb el forn prèviament calent a 180ºC, escalfa i gratina el milfulls. Un cop gratinat, deixa’l refredar una mica i treu-lo del motlle.

 

 

Cuina Milfulls de patata i peix amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Quiero recibir información comercial y publicitaria sobre productos, novedades y/o eventos de La Sirena de acuerdo con su Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits