Bunyols bacallà Premium

Bunyols bacallà Premium

Bossa 400 g
4,29 €

1kg =10,73 €

UDS

Descripció

Suau bocada de bacallà aromatitzada amb all i julivert. Un bunyol d'allò més tradicional que et servirà tant d'aperitiu com d'acompanyament al plat principal.

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

Aconsegueix que els teus fregits no quedin gens oliosos cuinant-los sempre amb abundant oli ben calent.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament els bunyols.

Fregidora: Fregir en la fregidora o en la paella amb abundant oli calent (180ºC) durant 2 minuts i deixar reposar uns 2 minuts en paper absorbent.

Fregidora d’aire: Encén la fregidora d’aire a 180ºC, col·loca els bunyols i cuina durant 5-7 minuts aproximadament, girant-los a meitat de cocció. Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada fregidora d'aire.

Forn: Preescalfar el forn fins arribar a 200ºC. Posar el producte en la safata del forn a mitja altura. Escalfar durant 8-10 minuts, girant-los a mitja cocció. Si el forn és d’aire, reduir uns minuts. Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

BUNYOLS DE BACALLÀ. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: aigua, BACALLÀ (32%), farina de BLAT, oli de gira-sol, midó modificat, clara d’OU en pols, gasificants (difosfats, carbonats), sal, julivert, all. Pot contenir traces de CRUSTACIS, SOJA, LLET i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 178 kcal/746 kj; Greixos: 7,3 g (dels quals, Saturats: 1,2 g); Hidrats de Carboni: 18 g (dels quals, Sucres: 1,6 g); Proteïnes: 8,5 g; Sal: 2,3 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2213

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits