Sushi assortiment 28 peces Sushita

Sushi assortiment 28 peces Sushita

Caixa 500 g
13,99 €

1kg =27,98 €

UDS

Descripció

La Sirena es vincula a SUSHITA Healthy Mood, marca de reconegut prestigi en el món del sushi a nivell nacional, amb un sushi dissenyat en exclusiva per a la Sirena, fabricat a Espanya amb ingredients 100% naturals.

 

L’envàs, que inclou salsa de soja i bastonets, conté 28 peces de sushi amb les següents varietats:

 

  • 8 hosomakis d’espinacs, surimi, ou i maionesa japonesa
  • 4 hosomakis de tonyina, maionesa i piquillo.
  • 4 hosomakis de surimi, alvocat i formatge crema
  • 3 makis de salmó
  • 6 makis de surimi, ou i maionesa japonesa
  • 3 makis de surimi, alvocat i formatge crema.

 

Només s’ha de descongelar i ja estarà a punt per assaborir!

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació en refrigeració: descongelar en refrigeració (4ºC) durant 24 hores abans de la data prevista de consum. Abans de consumir, mantenir el producte, sense obrir l’envàs, a temperatura ambient durant 1 hora. Una vegada descongelat, mantenir en refrigeració i consumir en un màxim de 24 hores.

Descongelació a temperatura ambient: deixar el producte a temperatura ambient (20-25ºC), sense obrir l’envàs, durant 5 hores i 30 minuts abans del seu consum. Una vegada descongelat, no tornar a congelar.

Conservació

En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

SUSHI 28 PECES. PRODUCTE ULTRACONGELAT. Ingredients: Arròs sushi (aigua, arròs i preparat de vinagre [aigua, vinagre, vinagre d’arròs, sucre, sal, oli de gira-sol, estabilitzant: E-415, correctiu de l’acidesa: E-270 i alga kombu deshidratada]), surimi (surimi [PEIX], aigua, midó, midó modificat, oli de gira-sol, sal, albúmina d’OU, proteïna vegetal, aromes [CRUSTACIS, PEIX], potenciador del gust: E-621, sucre, colorant: E-160c), TONYINA esmicolada (TONYINA, oli de gira-sol i sal), espinacs, maionesa japonesa (maionesa [oli de gira-sol, aigua, rovell d’OU pasteuritzat, vinagre de vi, sucre, sal, estabilitzants: E-412, E-415, E-417, conservadors: E-202 i E-211, acidulant E-330 i antioxidant E-385], brou de PEIX deshidratat [sal, glucosa, potenciadors del gust: E-621 i E-635, pols de BONÍTOL sec, llevat i espessidor: maltodextrina], MOSTASSA en pols [MOSTASSA, midó, glucosa, colorant E-100, vitamina C, acidulant E-330] i suc de llimona), OU cuit (OUS cuits pelats de gallina, aigua, sal, acidulants: E-330 i E-260), alvocat (alvocat i antioxidant: L-cisteïna i clorur càlcic), SALMÓ (Salmo salar), formatge crema (LLET, NATA, sal, estabilitzants: E-401, E-410 i E-407, conservador: E-202), pebrot de piquillo (pebrots sencers, aigua, sucre, sal, acidulant: E-330 i enduridor: E-509), alga nori, maionesa (oli de gira-sol, aigua, rovell d’OU pasteuritzat, vinagre de vi, sucre, sal, estabilitzants: E-412, E-415, E-417, conservadors: E-202 i E-211, acidulant E-330 i antioxidant E-385). Salsa de SOJA (aigua, salsa de SOJA [aigua, SOJA, BLAT i sal], xarop de glucosa i fructosa, midó modificat de blat de moro i conservador: E-202).

Conté GLUTEN, CRUSTACIS, OU, PEIX, SOJA, LLET i MOSTASSA. Pot contenir traces de CACAUETSFRUITES DE CLOFOLLA, API, SÈSAM, SULFITS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 141 kcal/593 kj; Greixos: 4,1 g (dels quals, Saturats: 0,8 g); Hidrats de Carboni: 22 g (dels quals, Sucres: 2,8 g); Proteïnes: 4,4 g; Sal: 1,4 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5655

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits