Noodles teppanyaki

Noodles teppanyaki

Bossa 450 g
3,99 €

1kg =8,87 €

UDS

Descripció

Et presentem una especialitat de la cuina oriental: noodles saltats amb verdures i pollastre a l’estil teppanyaki. Un plat deliciós que només hauràs de saltar, directament congelat, 5 minuts.

Més detalls

Avantatge nutricional

Plat elaborat sense greixos hidrogenats.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Paella: Afegir el producte directament congelat en una paella amb una mica d’oli calent. Saltar a foc mig-alt aproximadament durant 5-7 minuts, remenant constantment. Si es fa menys quantitat, reduir una mica el temps.

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

SALTAT DE VEGETALS (40%), NOODLES I PREPARAT DE POLLASTRE AMB SALSA DE SOJA, ALL I PASTA DE XILI. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: Pasta alimentària composta precuita (20%) [aigua, sèmola de BLAT dur, OU en pols, sal, oli de gira-sol, extracte de malt, extracte de cúrcuma], preparat de pollastre (12%) [carn de pollastre (11%), midó, dextrosa, sal, proteïna de pèsol], pastanaga groga, aigua, ceba, carbassó, pebrot taronja, pastanaga, espinacs (4%), pebrot vermell (2%), oli de gira-sol, salsa de SOJA (1,7%) [aigua, faves de SOJA, BLAT, sal], all (0,9%), sucre, farina de BLAT, colorant (caramel natural), pasta de xili (0,1%) [xili, vinagre de canya de sucre, sal], sal, oli de SÈSAM, gingebre, espessidor (goma de xantè).

Informació nutricional per 100 g

Valor Energètic: 93 kcal/388 kj; Greixos: 3,5 g (dels quals, Saturats: 0,5 g); Hidrats de Carboni: 8,9 g (dels quals, Sucres: 3 g); Proteïnes: 5 g; Sal: 0,62 g.

Origen

Fabricat a França
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3377

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits