Filet de bacallà al punt de sal

Filet de bacallà al punt de sal

Descripció

Saborós bacallà lleugerament macerat amb sal, de textura melosa i un toc de sal deliciós. A punt per cuinar i menjar.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

Formats I Preus
Quantitat UDS Canviar a Quilograms

Venda a pes

1kg=9,99 €

9,99 €

Kg.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el bacallà en el frigorífic, sobre una reixeta, perquè els sucs de la descongelació quedin a part, i cuina'l al teu gust. En algunes elaboracions, com ara al vapor, bullit o al forn, pots fer servir el peix directament congelat.


Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.


Ració per persona

200 g


Truc

Perfecte per a una gran varietat de coccions (al forn, cuit, fregit…), depenent de la recepta desitjada.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

FILET DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal.  Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 15% glaceig protector.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 63 kcal/268 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 0,91 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-Est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia. Pot procedir d’altres zones de captures properes).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.

Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

11.75

Codi de producte

0311

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Bacallà amb samfaina
    Dificultat Baixa
    25 min
    Segon plat
    350 kcal
  • Bacallà amb espinacs i mel
    Dificultat Mitja
    35 min
    Segon plat
    350 kcal
  • Bacallà amb patates en timbal
    Dificultat Mitja
    35 min
    Segon plat
    295 kcal
  • Bacallà glacejat amb allioli d’olives...
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    420 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!