FLASH ⚡ -50% 2a u. als canelons més Premium 😋 Irresistibles!

RecetasNavidadLluç amb crosta de fruits secs

Lluç amb crosta de fruits secs

Recepta de lluç al forn amb puré de pastanaga i un llit d'espinacs saltats per a 4 persones. Ideal per a un sopar equilibrat sense renunciar al millor sabor del peix.

Pel puré:

  1. Pela les pastanagues, trosseja-les i cou-les en aigua amb sal durant 20 minuts. (També pots utilitzar les nostres pastanagues congelades)
  2. Escorre-les i tritura-les amb la llet calenta fins a obtenir un puré homogeni.
  3. Salpebra i reserva en calent.

Per als espinacs trossejats:

  1. Trosseja els espinacs. i pela i pica l'all. (Si no vols fer cap d'aquestes dues coses pots optar pels nostres espinacs picats i l'all trossejat congelat, s'afegiran a la cistella).
  2. Sofregeix l'all i els pinyons en una paella amb una mica d'oli. Salta 5 minuts, salpebreu i reserva.

Per a la crosta de fruits secs i el lluç al forn:

  1. Pica finament les avellanes i els festucs.
  2. Barreja'ls amb la farigola fresca picat.
  3. Bot el bol. lluç en una font refractària amb la pell cap avall.
  4. Unta la superfície amb l'ou batut, cobreix-la amb la barreja de fruits secs i coure a 180 °C durant 12 minuts, fins que la crosta estigui daurada.

Només queda emplatar!

Afegeix una base de puré de pastanaga, col·loca a sobre els espinacs saltats i corona amb el bacallà. Decora com més vulguis... i llest!

A menjar!
Enviaments des de 1,99€ (gratis en compres +49€)
Recollida gratuïta a +250 botigues
Suport telefònic, mail i xat
Pagament segur amb:

Receptes que et poden interessar