💥 Lloms de salmó Premium -50% la 2a u. 🐟 Qualitat noruega!

RecetasLloms de salmó amb espàrrecs

Lloms de salmó amb espàrrecs

Descongelació:

Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda al seu propi envàs.

Preparació de la salsa:

  1. Fondre una cullerada de mantega a foc mitjà.
  2. Afegeix la ceba picada i l'all, ofega 1 o 2 minuts.
  3. Aboca el brou de pollastre i el suc de llimona.
  4. Deixa que la salsa redueixi.
  5. Afegeix mantega i mel, remou i aparta.

Per al llom de salmó:

  1. Assequeu i rostiu el salmó pels dos costats amb una mica d'oli d'oliva.
  2. Salta els espàrrecs de marge directament congelats fins que prenguin color. Retira i assaona.
  3. Emplata salsejant la base del plat i afegeix-hi el llom de salmó a sobre. Salseja una mica més per sobre i empolvora julivert picat i anet fresc.

A gaudir!

Enviaments des de 1,99€ (gratis en compres +49€)
Recollida gratuïta a +250 botigues
Suport telefònic, mail i xat
Pagament segur amb:

Receptes que et poden interessar