🚚 Omple el congelador amb ¡Enviaments gratis! (compres +19,99€)

La Sirena col·labora amb la Fundació Esclerosi Múltiple

Aquest octubre vam tenir el plaer de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple en un taller molt especial que es va celebrar a la nostra aula de cuina de l'Avinguda Diagonal de Barcelona.
El protagonista culinari va ser un dels nostres productes estrella: el salmó noruec premium, pels seus reconeguts beneficis gràcies al seu alt contingut en omega-3, que contribueix a la salut i el benestar general. Recentment, ha estat guardonat amb la màxima categoria per l'International Taste Institute.

assistencia-taller-salmo plats taller de salmó explicació del taller salmó explicació del taller salmó

Una iniciativa que ens omple d'orgull 💙

Durant el taller, la nutricionista Giuliana Schifini, experta en esclerosi múltiple, va conscienciar sobre el paper de la nutrició en la gestió dels símptomes i també va compartir consells dietètics diaris.

Després, Albert Romero, ex xef del restaurant Normal dels germans Roca, va preparar tres receptes saludables amb salmó com a ingredient principal, que els assistents van poder tastar, demostrant que la cuina també és un lloc d'inspiració i superació personal.

Sobre l'Esclerosi Múltiple

L'esclerosi múltiple és una enfermetat autoinmune que afecta sobre tot a dones, sent dos terços de les persones afectades. Aquesta malaltia no té cura, però sí es pot tractar per tal de portar-la amb més dignitat i autosuficiència.
Entre 4 i 8 persones de cada 10.00 la pateixen ara mateix, per això és tant important donar-li visibilitat, estudiar-la i fer costat a aquelles persones que l'han de viure diàriament.
Pots saber més sobre la fundació a la seva web, fem.es. Et recomanem l'apartat Què és l'esclerosi múltiple?

A La Sirena, sabem que la nutrició té el poder de millorar la qualitat de vida, i per això estem compromesos amb iniciatives que prioritzen la salut i les persones.