🚚 Omple el congelador amb ¡Enviaments gratis! (compres +19,99€)
Aquest octubre vam tenir el plaer de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple en un taller molt especial que es va celebrar a la nostra aula de cuina de l'Avinguda Diagonal de Barcelona.
El protagonista culinari va ser un dels nostres productes estrella: el salmó noruec premium, pels seus reconeguts beneficis gràcies al seu alt contingut en omega-3, que contribueix a la salut i el benestar general. Recentment, ha estat guardonat amb la màxima categoria per l'International Taste Institute.
Durant el taller, la nutricionista Giuliana Schifini, experta en esclerosi múltiple, va conscienciar sobre el paper de la nutrició en la gestió dels símptomes i també va compartir consells dietètics diaris.
Després, Albert Romero, ex xef del restaurant Normal dels germans Roca, va preparar tres receptes saludables amb salmó com a ingredient principal, que els assistents van poder tastar, demostrant que la cuina també és un lloc d'inspiració i superació personal.
L'esclerosi múltiple és una enfermetat autoinmune que afecta sobre tot a dones, sent dos terços de les persones afectades. Aquesta malaltia no té cura, però sí es pot tractar per tal de portar-la amb més dignitat i autosuficiència.
Entre 4 i 8 persones de cada 10.00 la pateixen ara mateix, per això és tant important donar-li visibilitat, estudiar-la i fer costat a aquelles persones que l'han de viure diàriament.
Pots saber més sobre la fundació a la seva web, fem.es. Et recomanem l'apartat Què és l'esclerosi múltiple?
A La Sirena, sabem que la nutrició té el poder de millorar la qualitat de vida, i per això estem compromesos amb iniciatives que prioritzen la salut i les persones.