La Sirena s'alia amb Agustí Torrella al canal Horeca

-Agustín Torrella distribuirà més de 150 referències de diferents gammes de productes d'alimentació congelats.
-Amb més de 45 anys d'experiència al sector de la distribució, representarà la cadena líder d'aliments congelats distribuint els seus productes a Catalunya.

Madrid, 16 d'octubre del 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, ha signat un acord de col·laboració amb l'empresa de representació i distribució de productes d'alimentació per al comerç tradicional i l'hostaleria, Agustín Torrella. La Sirena, en el ferm compromís per estar a prop dels seus clients, comptarà amb l'empresa de distribució per al repartiment de més de 150 referències de congelat de les gammes de peix, marisc, verdures, patates, precuinats, plats preparats, pizzes i pastisseria , per al sector HORECA a l'àrea de Catalunya.

Agustín Torrella ajudarà La Sirena, entre altres coses, a apropar els seus productes a les empreses del sector de l'hostaleria de la comunitat catalana, situant així la qualitat al centre de la seva estratègia d'expansió.

L'empresa, fundada el 1978, s'uneix a la llista de col·laboradors de La Sirena que fan possible que els seus aliments congelats arribin a les cuines dels clients en perfectes condicions. Per això, Agustín Torrella disposa de més de 3.000 m2 d'instal·lacions, 2.020 m2 de magatzem i cambres frigorífiques, més de 12 furgonetes isotèrmiques equipades amb equip de fred i 10 vehicles comercials.

Aquest acord posa de manifest la versatilitat que caracteritza La Sirena per portar una alimentació saludable de forma fàcil, ràpida i a preus assequibles i estables durant tot l'any als seus clients.

José Luis Paredes, responsable del canal Horeca, declara que “Amb aquest nou acord de col·laboració volem refermar el compromís de La Sirena amb la innovació en la distribució de productes de qualitat i demostrar, una vegada més, el valor dels congelats, la varietat i la facilitat que aquests ofereixen als nostres clients”.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits