La Sirena expandeix el seu concepte de "la Sirena Market" a cinc noves ubicacions

- La companyia reforça el compromís amb l'oferta integral d'aliments congelats i secs amb aquesta nova estratègia de creixement.

- La Sirena espera superar les 20 botigues 'La Sirena Market' abans que s'acabi l'any.

Barcelona, 2 d'octubre de 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, continua amb la seva estratègia d'expansió i creixement en incorporar el seu innovador concepte "La Sirena Market" a cinc noves botigues durant els mesos de juliol i agost. Amb aquestes addicions, la cadena ara compte amb un total de 16 botigues que segueixen aquest concepte i planeja superar les 20 abans que s'acabi l'any.

"La Sirena Market" és una aposta innovadora que combina la varietat i la qualitat dels productes congelats de La Sirena amb una selecció acuradament curada de productes secs i envasats. Des de la seva introducció, aquesta proposta ha rebut una resposta molt positiva dels consumidors, cosa que ha motivat a La Sirena a continuar l'expansió d'aquest format.

Així, les cinc botigues que s'han sumat durant el juliol i l'agost al parc de botigues amb market són les d'Encarnación del Pino i Quintana, a Madrid, Passeig Pere III a Manresa, i Passeig Sant Joan i Viladecans, a Barcelona. Totes compten amb més de 650 referències de productes congelats i entre 600 i 1.200 referències de productes en sec.

La cadena està compromesa amb brindar als seus clients una oferta integral que abasti tant productes congelats com aliments secs, i la incorporació d'aquest concepte a cinc botigues més n'és una mostra. La Sirena ofereix, així, una experiència de compra completa i convenient, on podeu trobar una àmplia gamma d'opcions per satisfer les vostres necessitats diàries. Amb aquests avenços, La Sirena reafirma la seva posició com una empresa pionera al sector d'aliments congelats i segueix treballant per oferir solucions als seus clients.

Des de La Sirena, invertim els nostres esforços en la millora de l'experiència dels nostres clients. Per això, hem apostat per la transformació del nostre model de botiga, l'objectiu del qual és facilitar al client una compra completa, econòmica, equilibrada i saludable, mantenint la nostra essència com a especialistes del congelat” explica Xavier Lafitte, Director General de La Sirena.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits