La Sirena s'uneix a la Fundació Pasqual Maragall en la lluita contra l'Alzheimer

- La companyia reforça el compromís amb la salut, la ciència i el benestar de la població.

- Sota el lema "JUNTS VENCEM L'ALZHEIMER," La Sirena destinarà un percentatge de les vendes del pack de quatre unitats de salmó noruec premium a la investigació d'aquesta malaltia.

- Diverses investigacions científiques han demostrat que el consum d'Omega-3 pot ajudar a prevenir aquesta enfermetat.

Barcelona, 21 de setembre del 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, s'uneix a la Fundació Pasqual Maragall en un esforç per marcar la diferència en la lluita contra l'Alzheimer sota la campanya “Junts Vencem l'Alzheimer”. D'aquesta manera, La Sirena destinarà un percentatge de les vendes del pack de quatre unitats de salmó noruec premium a la investigació d'aquesta malaltia a través de l'entitat. La col·laboració començarà amb motiu del Dia Mundial de l´Alzheimer i s´estendrà fins al 25 d´octubre sota el paraigua de la Campanya del Salmó de la companyia.

La decisió de col·laborar amb la Fundació Pasqual Maragall posa en valor el ferm compromís de la cadena de congelats amb la salut i el benestar dels consumidors. Aquesta iniciativa es basa en investigacions científiques que han demostrat que el consum d'Omega-3 pot ajudar a prevenir l'Alzheimer. Per aquest motiu, la cadena d'aliments congelats cerca destacar la importància de l'alimentació com a factor clau en la prevenció de malalties com l'Alzheimer.

Col·laborant per vèncer l'Alzheimer

Sota l'inspirador lema "Junts vencem l'Alzheimer," La Sirena reforça el seu compromís en la lluita contra aquesta malaltia que afecta milions de persones a tot el món. D'acord amb dades de la Fundació Pasqual Maragall, l'Alzheimer s'ha posicionat com la segona preocupació de salut més gran a Espanya, tan sols darrere del càncer.

És per això que aquesta col·laboració amb la fundació busca generar un impacte tangible que sensibilitzi la comunitat sobre la importància de mantenir la salut i adoptar una dieta equilibrada, que inclogui el consum regular (de dues racions per setmana) de salmó, sardines o anxoves, entre d'altres, ja que aporta beneficis cardiovasculars a tothom.

Un petit gest, un gran impacte

La cadena de congelats líder a Espanya considera que el més important és unir forces amb cada compra per recolzar aquesta causa noble i augmentar la conscienciació sobre la prevenció d'aquesta malaltia.

“Des de la Sirena, poder aportar el nostre granet de sorra a través d'un producte beneficiós per a la salut com és el salmó noruec, i alhora contribuir a la investigació i la conscienciació sobre l'Alzheimer, reforça el nostre compromís amb els nostres clients i amb la salut pública” explica Daniel Lorente, Director de Productes del Mar de la Sirena.


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits