La Sirena obre les portes del seu nou model de botiga a Barcelona

- El nou establiment, que estarà ubicat a Rambla Guipúscoa, 110, a la ciutat de Barcelona, disposa d'una superfície de més de 300m2 i 790 referències de congelat i 1700 de sec.

- L'obertura anirà acompanyada de regals, degustacions i ofertes especials.

Barcelona, 4 de juliol del 2023. La Sirena, cadena espanyola líder en aliments congelats, continua amb el pla estratègic de creixement en punts de venda amb l'obertura d'un nou establiment a la ciutat de Barcelona. El nou local, que estarà ubicat a la Rambla de Guipúscoa, 110, obre les portes avui, 4 de juliol,  per poder realitzar una compra completa

Aquesta nova obertura, que serà la segona els darrers 30 dies, ja que el 17 de juny passat va obrir les portes d'una nova botiga a Salou (Tarragona), compte amb una superfície total de 318,41 m2, suposarà la creació de 6 nous llocs de treball, i el seu horari comercial serà de 9.00 a 21.00 de dilluns a dissabte.

Cal destacar que aquesta obertura forma part del pla estratègic de la companyia, que ha posat el focus a integrar aquest model de compra completa a totes les noves obertures i reformes que ho permetin. Per això, mitjançant aquesta obertura, la companyia ampliarà la seva gamma de serveis incloent una secció de fruita fresca, carn, verdura, secció Bio, menjar per a mascotes i un forn assistit.

Així mateix, fins al 17 de juliol es faran accions especials d'obertura com ara el sorteig d'un congelador ple de productes Sirena a les noves altes del club, barres de pa de regal o ofertes especials amb segones unitats al 70%.

Introducció d'un market de referències en sec a les botigues

La Sirena està implantant un projecte innovador l'objectiu del qual es basa a sumar al model actual referències de sec que permetin al client fer una compra completa. Això ha estat possible gràcies a la introducció d'un "market" en què els clients de la cadena líder de congelats podran trobar una gran varietat de productes, com ara fruita fresca, menjar per a mascotes, sushi, carn, embotit, iogurts i molt més, entre d'altres, 1700 referències de sec.

En aquesta línia, a través d'aquesta obertura, els clients de La Sirena podran fer una compra completa, tenint accés a 2500 referències entre sec, fresc i congelat, a més d'un espai destinat a fleca assistida.

“Una vegada més, des de La Sirena, volem estar sempre al costat del consumidor, oferint solucions i ajudant l'economia familiar. Amb aquest nou model de botiga, el client pot fer una compra completa. Aquesta transformació dels nostres models de botiga és una aposta de creixement per a la companyia, no només pel que fa a establiments sinó també a nivell de nombre d'empleats que la integren” explica Xavier Lafitte, Director General de La Sirena.

     


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits