Bases legals fish days online 2022

Promoció “Fish Days” vàlida del 24/03/2022  al 06/04/202en la compra de la família “Peix”

Els clients que realitzin compres a www.lasirena.es de la família “Peix” (*) entre el 24/03/2022 i el 06/04/2022 veuran reemborsat el 50% del PVP dels productes adquirits, fins a un màxim de 50€ (import total a pagar un cop descomptades eventuals ofertes i promocions).

(*) Peix: consulta aquí [PONER LINK A LISTA] les referències incloses en aquesta promoció

L’entrega al client del PVP dels productes adquirits durant el període promocional s’efectuarà mitjançant un o varis vals de descompte (d’entre 5 € i 20 €). Tots els vals de descompte disposaran d’una compra mínima (d’entre 39 € i 119 €) i es podran utilitzar des de l’endemà de la seva emissió www.lasirena.es i fins el 08/05/2022, d’acord a les condiciones que figurin en els mateixos.

Els vals de descompte no seran bescanviables per diners en metàl·lic i no es reemborsarà cap quantitat en cas de no esgotar el seu valor facial en el moment de la seva utilització. Cada val serà d’un sol ús a www.lasirena.es exclusivament.

Els vals de descompte seran carregats a “El meu compte” del client un cop finalitzada la compra.

 


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits