Serveis centrals

trabaja-con-noosotros-img-main.jpg
La Missió de la Sirena és satisfer les necessitats dels nostres / es clients / es i ser el referent en alimentació congelada. Entre tots / es vam seleccionar i cuidem els nostres productes, serveis i botigues millora constantment.

Aquest afany de millora i superació, tenint com a base la qualitat i el servei, s'aconsegueix gràcies al treball en equip i la confiança entre les persones, afavorint al seu torn el desenvolupament de les mateixes. Un ambient de treball distès és propici per a l'aportació d'idees col·lectives i el lideratge personal.

Per a la Sirena és primordial que totes les persones que treballen en els diferents departaments, coneguin de primera mà l'estratègia i la línia de negoci de la Companyia. Mantenint aquesta premissa, des del moment de la incorporació, es desenvolupa un Pla d'Acollida personalitzat que garanteix una reeixida integració en els diferents grups de treball.

Busquem persones emprenedores, amb afany de superació i de millorar dia a dia, disposades a aprofitar cada oportunitat i que aportin la passió i l'excel·lència necessàries perquè la Sirena continuï sent un referent en alimentació congelada.

Gaudeix treballant a la Sirena

Uneix-te a nosaltres clicant aquí per veure les nostres ofertes.

Si ho prefereixes, pots fer-nos arribar la teva sol·licitut clicant a formulari. Omple'l i uneix-te a nosaltres. T' hi esperem!


Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits