Completa les teves dades:
Introdueix un e-mail vàlid
L'e-mail no coincideix
Tenemos un regalo para tu cumpleaños

Les dades seran tractades per LA SIRENA ALIMENTACIÓN CONGELADA, SAU amb la finalitat de prestar-te els serveis objecte de La Sirena Club i enviar-te informació sobre els nostres productes i serveis, enquestes per conèixer la teva opinió, enviar-te ofertes, descomptes especials i promocions personalitzades, utilitzant per fer-ho tècniques de perfilat i estudis de mercat. Si ho desitges, pots revocar el consentiment facilitat i/o exercir els teus drets d’accés, de rectificació, de supressió, d’oposició, de limitació del tractament i/o de portabilitat de les dades adreçant-te al Servei d’Atenció al Client a [email protected]. Pots consultar més informació sobre com tractem les dades personals a la nostra Política de Privacitat.

Abans d’acceptar la sol·licitud, et convidem a llegir la informació sobre les Condicions Generals del programa de fidelització La Sirena Club.

Des del teu espai personal podràs fer comandes en línia, consultar i modificar les teves dades personals i adreces d'enviament, consultar els teus cupons disponibles, així com accedir a cursos, receptes i més continguts de La Sirena.