Aprofita les Ofertes Black 🖤❄️amb enviaments gratuïts a tota la península en compres superiors a 49€ 🛒

RecetasNavidadLlamàntol al whisky amb mukimame i germinats de col llombarda

Llamàntol al whisky amb mukimame i germinats de col llombarda

Recepta de llamàntol al whisky per a 4 persones, ideal com a plat gurmet de marisc.


Descongelació:

Descongela els llamàntols submergint-los en aigua freda amb sal durant uns 10 o 15 minuts.

Pas a pas:

  1. Talla els llamàntols per la meitat, al llarg. Treu la carn del cos i el cap i reserva.
  2. Prepara una salsa escalfant la ceba tendra picada en una paella amb oli.
  3. Regar amb el whisky i deixar evaporar l'alcohol a foc fort.
  4. Afegeix la carn del cap i el cos juntament amb la farina i ofega un parell de minuts abans d'incorporar el brou de peix.
  5. Salpebra-ho al gust i cou-ho 10 minuts.
  6. Alhora, prepara el mukimame en una paella durant 1 minut.
  7. Reparteix la salsa a les closques i col·loca a sobre la carn del llamàntol. Salseja també per sobre.
  8. Omple els caps amb mukimame i germinats de col llombarda.

A punt per gaudir!
Enviaments des de 1,99€ (gratis en compres +49€)
Recollida gratuïta a +250 botigues
Suport telefònic, mail i xat
Pagament segur amb:

Receptes que et poden interessar