Recepta de llamàntol al whisky per a 4 persones, ideal com a plat gurmet de marisc.
Descongelació:
Descongela els llamàntols submergint-los en aigua freda amb sal durant uns 10 o 15 minuts.
Pas a pas:
- Talla els llamàntols per la meitat, al llarg. Treu la carn del cos i el cap i reserva.
- Prepara una salsa escalfant la ceba tendra picada en una paella amb oli.
- Regar amb el whisky i deixar evaporar l'alcohol a foc fort.
- Afegeix la carn del cap i el cos juntament amb la farina i ofega un parell de minuts abans d'incorporar el brou de peix.
- Salpebra-ho al gust i cou-ho 10 minuts.
- Alhora, prepara el mukimame en una paella durant 1 minut.
- Reparteix la salsa a les closques i col·loca a sobre la carn del llamàntol. Salseja també per sobre.
- Omple els caps amb mukimame i germinats de col llombarda.
A punt per gaudir!