DIES DE SALMÓ 🐟 Fins al -50% 2a u. 🏃 Que no se t'escapi!

RecetasArròs cremós de llamàntol (per a 2 persones)

Arròs cremós de llamàntol (per a 2 persones)

Descongelació:
Descongela el llamàntol cru en abundant aigua amb sal, 1 cullereta per litre d'aigua.

Elaboració:
  1. Talla el llamàntol, ja descongelat. Has de treure primer el cap i tallar el cos longitudinalment
  2. Escalfa una cassola plana on càpiga el llamàntol a foc mitjà-alt. Afegeix l'oli d'oliva i daura els 2 mitjos llamàntols per la part interior, només 1 minut. Aparta i reserva.
  3. Afegeix tot el contingut del pot de fumet. Espera que bulli.
  4. Un cop bulli, afegeix l'arròs i vés remenant perquè aporti textura cremosa al conjunt, deixa-ho el temps indicat en l'arròs que facis servir, normalment són uns 20 minuts. Afegeix l'aigua justa perquè prengui consistència d'arròs de cullera, cremós, com un risotto.
  5. Aparta del foc i col·loca el llamàntol a sobre tan sols perquè s'escalfi.

Reparteix i a gaudir!
Enviaments des de 1,99€ (gratis en compres +49€)
Recollida gratuïta a +250 botigues
Suport telefònic, mail i xat
Pagament segur amb:

Receptes que et poden interessar