Croquetes de carn d'olla Premium

Croquetes de carn d'olla Premium

Bossa 280 g
1,99 €

1kg =7,11 €

UDS

Descripció

Excel·lents croquetes de tendre i cremós farcit, elaborades amb els millors i més saborosos ingredients. A punt per fregir i degustar en pocs minuts

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

Fregidora o paella: Fregeix directament el producte congelat en la fregidora o paella amb abundant oli calent (180ºC) aproximadament durant 5-6 minuts i en petites quantitats.

Conservació

En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

De 4 a 5

Truc

Per aconseguir un bon fregit, utilitza una paella amb abundant oli perquè les croquetes quedin submergides fins a la meitat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

CROQUETES DE CARN D’OLLA. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Carn de pollastre (32%), aigua, carn de pollastre separada mecànicament (8,4%), preparat per arrebossar (farina de BLAT, aigua, llevat, sal, dextrosa, cacau en pols, midó modificat), margarina [olis i greixos vegetals (palma, nabina i gira-sol en proporció variable), aigua, sal, emulgent (monoglicèrids i diglicèrids d’àcids grassos), acidulant (àcid cítric), aromes], ceba, midó de BLAT, carn de porc (6%), farina de BLAT, carn de boví (3%), sèrum de LLET, greixos de palma i coco en proporció variable, pernil curat (2%) [pernil de porc, sal, sucre, conservadors (nitrit sòdic, nitrat potàssic), antioxidant (ascorbat sòdic)], midó modificat, sal, vi, pastanaga, oli vegetal*, API, porro i aroma natural. Pot contenir traces de CRUSTACIS, OU, PEIX, SOJA, FRUITES DE CLOFOLLA, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.
* Veure tipus d’oli imprès sota el número de lot.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 201 kcal/841 kj; Greixos: 9,7 g (dels quals, Saturats: 4,2 g); Hidrats de Carboni: 16 g (dels quals, Sucres: 2,6 g); Proteïnes: 12 g; Sal: 0,5 g.

Format

Bossa 280 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2754

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits