Trucs de Pastisseria i postres 

Trucs de Pastisseria i postres

Per completar els teus àpats, la Sirena et proposa una gran varietat de postres.

Gelats, pastissos, pastissos gelats, lioneses, creps, sorbets, mousses.... Tens tanta varietat que no sabràs quins triar.

Idees i consells

Per esmorzar i berenar tens croissants, mini-chics farcits, xurros... Però, si ho prefereixes, també pots elaborar les teves pròpies receptes amb la nostra massa de pasta de full.

Per finalitzar els teus àpats tens una gran varietat de pastissos, gelats, sorbets, coulants,... Ah! I no t’oblidis de les trufes pel cafè.

Però si ets dels qui vigila amb les postres per allò de conservar la línia, recorda que a la Sirena també tenim uns deliciosos gelats sense sucres afegits.

Cadascun dels aliments té una forma de descongelació concreta que ve especificada a l’envàs. Segueix les indicacions i podràs assaborir deliciosos dolços.

Les terrines, blocs gelats i les trufes, si els treus del congelador uns minuts abans de consumir-los, tindran una textura més cremosa.

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits