Precuinats 

Precuinats

Per obtenir un resultat cruixent, fregeix-los sense descongelar en abundant oli d'oliva

Per cuinar la major part d'aliments congelats i que es consumeixen fregits, no cal descongelar-los. Afegeix els productes l'oli ben calent (la temperatura de fritada ideal oscil·la entre 155ºC i 190ºC). Evita, en qualsevol cas, que l'oli fumegi.

Fregeix-los en poques quantitats, si poses molta quantitat baixarà la temperatura i la fritada serà de pitjor qualitat organoléptica i nutricional. Quan ja estiguin llests, deixa'ls reposar sobre un paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Si ho prefereixes, pots cuinar alguns d'aquests productes al forn perquè sigui més sa.

Canvia l'oli periòdicament. Si es filtra sovint i en calent, l'oli pot reutilitzar-se en fritades fins a 5 vegades. En la fregidora s'usa més volum d'oli i això permet entre 10 i 20 fritades.

DESCOBREIX TOTS ELS TRUCS I CONSELLS DE DESCONGELACIÓ

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!