Trucs de cuina per a precuinats 

Trucs de cuina per a precuinats

Per obtenir un resultat cruixent, fregeix-los sense descongelar en abundant oli d'oliva

Per cuinar la major part d'aliments congelats i que es consumeixen fregits, no cal descongelar-los. Afegeix els productes l'oli ben calent (la temperatura de fritada ideal oscil·la entre 155ºC i 190ºC). Evita, en qualsevol cas, que l'oli fumegi.

Fregeix-los en poques quantitats, si poses molta quantitat baixarà la temperatura i la fritada serà de pitjor qualitat organoléptica i nutricional. Quan ja estiguin llests, deixa'ls reposar sobre un paper absorbent per eliminar l'excés d'oli. Si ho prefereixes, pots cuinar alguns d'aquests productes al forn perquè sigui més sa.

Canvia l'oli periòdicament. Si es filtra sovint i en calent, l'oli pot reutilitzar-se en fritades fins a 5 vegades. En la fregidora s'usa més volum d'oli i això permet entre 10 i 20 fritades.

DESCOBREIX TOTS ELS TRUCS I CONSELLS DE DESCONGELACIÓ

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits