Trucs per a cuinar peix 

Trucs per a cuinar peix

El peix, en general, s'ha de descongelar abans de cuinar-lo sobre una reixeta o colador.

Descongelació i preparació

l peix, en general, s’ha de descongelar abans de cuinar-lo. Però si el vols coure en aigua, al vapor i, en alguns guisats i coccions al forn, es pot cuinar directament congelat.

Per descongelar-lo, retira tots els envasos que contingui i posa’l sobre una reixeta o en un colador, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si el peix va envasat al buit, també pots descongelar-lo submergint-lo en aigua freda amb el mateix envàs. Així el temps de descongelació serà més ràpid.

Els peixos arrebossats i empanats, els bunyols, les crestes... fregeix-los, directament congelats, submergint-los en abundant oli calent. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs mantenir constant la temperatura de l’oli i el resultat serà un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment, posa’ls sobre paper absorbent.

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits