Peix 

Peix

El peix, en general, s'ha de descongelar abans de cuinar-lo sobre una reixeta o colador.

Descongelació i preparació

l peix, en general, s’ha de descongelar abans de cuinar-lo. Però si el vols coure en aigua, al vapor i, en alguns guisats i coccions al forn, es pot cuinar directament congelat.

Per descongelar-lo, retira tots els envasos que contingui i posa’l sobre una reixeta o en un colador, perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Si el peix va envasat al buit, també pots descongelar-lo submergint-lo en aigua freda amb el mateix envàs. Així el temps de descongelació serà més ràpid.

Els peixos arrebossats i empanats, els bunyols, les crestes... fregeix-los, directament congelats, submergint-los en abundant oli calent. Recorda no fregir molta quantitat en una sola vegada, així aconseguiràs mantenir constant la temperatura de l’oli i el resultat serà un arrebossat cruixent i gens oliós. Finalment, posa’ls sobre paper absorbent.

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!