Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Saltejat de verdures amb pollastre i arròs al curri

Saltejat de verdures amb pollastre i arròs al curri

La cuina Indú està cada vegada més presentada entre les preferències del que anomenem "cuines del Món". De fet, el nostre POLLASTRE AL CURRY segueix la recepta original: matisos dolços de poma i panses per contrarestar les espècies (això si, el grau de picant està adaptat al nostre paladar), acompanyat per un arròs vaporitzat delicat, perfumat i agradable a la boca. Amb el SALTEJAT DE POLLASTRE acabes de completar un menú afegint les verdures necessàries i, de passada, impregnant-se del sabor del POLLASTRE AL CURRY.

Ampliar imatge

Saltejat de verdures amb pollastre i arròs al curri

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena

Preu net de la ració 4,38€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

 

No cal descongelar. Regeneració directa.

 

 


Elaboració (menys de 10 minuts):

 

  1. Per al pollastre al curri: Alça la tapa de la safata només per una cantonada i escalfa en microones 5-6 minuts a potència mitjana-alta (650 W). Deixa-ho reposar un parell de minuts més abans d'obrir.
  2. Per al saltejat amb pollastre: Escalfa una paella a foc mitjà. Abocar la ració de saltejat i cuinar 2-3 minuts amb un rajolí d'oli. Abaixa el foc i continua cuinant 2-3 minuts més.
Cuina Saltejat de verdures amb pollastre i arròs al curri amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits