Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Pollastre al curry amb saltejat tailandés i fruites del bosc

Pollastre al curry amb saltejat tailandés i fruites del bosc

Una proposta de menú sense gluten amb tocs asiàtics. Bona aportació saciant d'energia de l'arròs, a més de la diversitat de nutrients que aporta un saltejat amb tanta varietat d'ingredients. Les fruites del bosc, naturals i íntegres, aporten multitud de pigments antioxidants. Mesclades amb el iogurt ajuden també a completar les teves necessitats de lacti, de proteïnes i de ferments naturals.

Ampliar imatge

Pollastre al curry amb saltejat tailandés i fruites del bosc

Dificultat Baixa
7' min
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Iogurt

Preu net de la ració 3,35€

Preparació Mostrar Mostrar

Barreja els fruits vermells directament congelats amb el iogurt, així estaran completament descongelats per a les postres.

Per a l'arròs: Aixequeu una cantonada de la tapa de l'envàs sense retirar-ho del tot. Escalfa al microones a potència màxima 5 minuts (850 W).

Per al saltejat. Escalfa una paella a foc fort i afegeix el saltejat directament congelat amb un rajolí d'oli, un pessic de sal i les teves espècies preferides. Cuina 2 minuts i abaixa el foc. Prosseguiu 2-3 minuts més fins que les verdures estiguin tendres.

Cuina Pollastre al curry amb saltejat tailandés i fruites del bosc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits