Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Arròs negre amb mango

Arròs negre amb mango

L'ARRÒS NEGRE LISTÍSIMOS és una ració saciant que completa les teves necessitats de proteïnes (marisc, peix) i energia (arròs) aportant, a més algunes verdures de la cocció (tomàquet, ceba). Podem completar les necessitats de vegetals perfectament amb una peça de fruita. El nostre MANGO A DAUS et garanteix una maduració ideal, un cost i una disponibilitat que el converteix en summament atractiu en tota mena de postres, amanides o preparacions de pastisseria.

Ampliar imatge

Arròs negre amb mango

Dificultat Baixa
10' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Infusió de camamilla 4g
  • •   Mel de (castanyer, milflors, romaní) 20g

Preu net de la ració 3,89€

Preparació Mostrar Mostrar

Descongelació:

No és necessari descongelar abans de cuinar.

Elaboració (menys de 10 minuts):

  1. Escalfa l'ARRÒS NEGRE LISTÍSIMOS aixecant lleument la cantonada de la seva tapa. Introdueix en el microones i programa potència màxima 5-6 min. (850 W)
  2. Mentrestant escalfa mig got d'aigua fins a ebullició. Infusiona la Camamilla (2-3 MIN). i afegeix la mel. Una vegada dissolta afegeix-li els daus de mango directament congelats. En el moment de les postres estarà en la temperatura i textura ideal.
Prepara arròs negre amb mango amb ajuda de la Sirena. Deliciosos menús combinables amb precuinats la Sirena, llestíssims en 10 minuts!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits