Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots

Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots

Recepta d'espàrrecs verds i salmó. Molt fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
270 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Treu el salmó fumat del congelador una hora abans de servir la crema. Un cop descongelat, talla’l en tires fines.

 

Quan comencis a cuinar, treu els espàrrecs i talla’ls en tres o quatre trossos. Posa a bullir l’aigua o, si vols, substitueix-la per brou vegetal o de pollastre.

 

Dins d’una cassola una mica fonda escalfa tres cullerades d’oli d’oliva i sofregeix-hi la ceba directament congelada. Afegeix-hi una mica de sal i, quan estigui una mica feta i tova, els espàrrecs. Deixa-ho coure uns 5 minuts, afegeix-hi l’aigua bullent i deixa-ho coure uns 10 minuts més.

 

Rectifica-ho de sal i de pebre, passa-ho pel triturador elèctric i pel colador xinès i torna-ho a triturar amb tres cullerades més d’oli.

 

Renta i talla els maduixots en daus petits, salpebra’ls, afegeix-hi una mica de vinagre de Mòdena i 2 cullerades d’oli d’oliva, barreja-ho amb el salmó i serveix-ho amb la crema, que pot servir-se tant freda com calenta.

 

Cuina Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits