Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots

Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots

Recepta d'espàrrecs verds i salmó. Molt fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   8 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • •   600 ml d’aigua
Preparació Mostrar Mostrar

Treu el salmó fumat del congelador una hora abans de servir la crema. Un cop descongelat, talla’l en tires fines.

 

Quan comencis a cuinar, treu els espàrrecs i talla’ls en tres o quatre trossos. Posa a bullir l’aigua o, si vols, substitueix-la per brou vegetal o de pollastre.

 

Dins d’una cassola una mica fonda escalfa tres cullerades d’oli d’oliva i sofregeix-hi la ceba directament congelada. Afegeix-hi una mica de sal i, quan estigui una mica feta i tova, els espàrrecs. Deixa-ho coure uns 5 minuts, afegeix-hi l’aigua bullent i deixa-ho coure uns 10 minuts més.

 

Rectifica-ho de sal i de pebre, passa-ho pel triturador elèctric i pel colador xinès i torna-ho a triturar amb tres cullerades més d’oli.

 

Renta i talla els maduixots en daus petits, salpebra’ls, afegeix-hi una mica de vinagre de Mòdena i 2 cullerades d’oli d’oliva, barreja-ho amb el salmó i serveix-ho amb la crema, que pot servir-se tant freda com calenta.

 

Cuina Crema d’espàrrecs verds amb salmó fumat i maduixots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits