Pastís de lluç i alvocat

Pastís de lluç i alvocat

Pastís de peix i alvocat. Recepta de peix fàcil i boníssima!

Dificultat Mitja
25 min
Primer plat
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   3 ous
  • •   60 ml de nata líquida
  • •   El suc de mitja llimona
  • •   1 culleradeta de tabasco
  • •   Oli d’oliva
  • •   Pebre negre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar el lluç en una safata amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part. Tritura el peix amb les clares, la nata, la sal i el pebre.

 

Per altra banda, tritura la polpa dels alvocats amb els rovells, el suc de llimona, el tasbasco, sal i pebre. Unta l'interior d'un motlle, o de 4 motlles individuals, amb una mica d'oli i omple'l amb la meitat del triturat de peix. Incorpora-hi a continuació, vigilant que no es barregi, el triturat d'alvocat i tot seguit acaba'l d'omplir amb la resta de triturat de peix.

 

Pots coure'l al forn o al microones: Si ho fas al forn, has de tapar el motlle amb paper d'alumini i coure'l al forn, prèviament encès a 180ºC al bany maria, durant uns 40 minuts, si és un sol motlle, i 30 minuts, si són molts motlles individuals. Si ho fas al microones has de tapar el motlle amb plàstic de cuina, fer-hi uns forats i coure'l al microones a màxima potència durant 15 minuts, si és un sol motlle, i 10 minuts, si són motlles individuals.

 

Desemmotlla'l quan sigui fred i pots acompanyar-lo amb unes fulles d'enciams, salsa rosa i caviar.

 

Cuina Pastís de lluç i alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits