Llom selecte de bacallà al punt de sal Premium

Llom selecte de bacallà al punt de sal Premium

Descripció

Autèntic bacallà d'Islàndia de qualitat superior. Presentat en el seu tall més selecte, amb pell i amb aquesta textura melosa que li proporciona el punt de sal.

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d’una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada individu.

Formats I Preus
Quantitat UDS Canviar a Quilograms

Venda a pes

1kg=14,99 €

14,99 €

Kg.

* L'import total dels productes de venda al pes és aproximat. El preu / kg es manté, però la quantitat preparada pot variar.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongela el bacallà en el frigorífic, sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part, i cuina'l al teu gust. En algunes elaboracions, com ara al vapor, bullit o al forn, pots fer servir el peix directament congelat.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

LLOM SELECTE DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELAT. INGREDIENTS: BACALLÀ (Gadus morhua), aigua i sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats. 15% glaceig protector.


Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 69 kcal/293 kj; Greixos: 0,8 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0,5 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 15 g; Sal: 1,7 g.


Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-Est (FAO 27, Divisió Va: Fons d’Islàndia). Pot procedir d’altres zones de captures properes.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.


Format

Venda a pes

més Informació Mostrar Amagar

PVP KILO NET ESCORREGUT

17.64

Codi de producte

0327

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Bacallà gratinat amb allioli
    Dificultat Mitja
    30 min
    Segon plat
    620 kcal
  • Llom de bacallà confitat en all amb...
    Dificultat Baixa
    35 min
    Primer plat
    210 kcal
  • Bacallà amb pop a la gallega
    Dificultat Mitja
    20 min
    Segon plat
    278 kcal
  • Bacallà amb graellada de verdures i...
    Dificultat Baixa
    15 min
    Segon plat
    355 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!