Menús llestos en pocs minuts
Menús llestos en pocs minuts

Ous "estrellats" plusmarca

Ous "estrellats" plusmarca

Una manera fàcil i ràpida de gaudir d'un platàs reconfortant, el que avui coneixem com a "confort food": aquella mena de plats que mentre els menges només penses en ell, el que està demostrat que és terapèutic. No per això, hem de perdre de vista l'equilibri: energia i sacietat de patates, riques en fibra, mongetes tendres i bolets, que li van de por a l'ou només estrellat. Un ou?... Dos?... Rovell cru?... Això ja al gust de cadascú!

Ampliar imatge

Ous "estrellats" plusmarca

Dificultat Baixa
8' min
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Ous de gallina 2 unitats
  • •   Oli d'oliva 2 cullarades

Preu net de la ració 3,29€

Preparació Mostrar Mostrar

Elaboració:

1. Escalfa una paella ampla a foc mitjà-alt. Afegeix-hi les PATATES AMB BOLETS I MONGETES i un parell de cullerades d'oli d'oliva. Si tens alguna espècie favorita, ara és el moment. Salta mantenint el foc alegre i quan les patates es comencin a daurar abaixa el foc.

2. Fes espai per contenir els ous al centre de la paella, apartant les verdures. Trenca els ous en un bol i aboca'ls en aquest espai lliure sobre una cullerada d'oli d'oliva.

3. Prossegueix la cocció a foc lent fins que l'ou s'hagi escalfat al teu gust. Si prefereixes una textura més "cremada" a les vores dels ous, apuja una mica el foc abans d'afegir els ous.

Cuina Ous "estrellats" plusmarca amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits