Anella de potón basic

Anella de potón basic

Bossa 450 g
Icono la Sirena Descuento
4,99 €

1kg =11,09 €

UDS

Descripció

Anelles de pota crues perquè les preparis com més t’agradin. Pots cuinar-les simplement a la planxa, o en guisats, paelles, fideuades, o bé fregir-les amb la cobertura que més t’agradi.

Més detalls

Informació sobre promocions

Afageix el filet de lluç sense pell + l'anella de potón basic i tot el pack et surt per NOMÉS 9,99€

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela les anelles en la nevera, en un recipient tapat i amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

Elaboració

Cuina de la manera que suggerim, sense afegir sal.

Planxa: Asseca bé les anelles una vegada descongelades. Escalfa una planxa a foc fort i daura-les aproximadament uns 20 segons per cada cara sobre un rajolí d'oli d'oliva. Abaixa el foc i continua la cocció 1 minut més.

Guisats: Afegeix les anelles descongelades en cassoles, sarsueles o suquets a l'últim moment de la cocció, amb el foc al mínim, uns 2 minuts. Deixa-ho reposar uns minuts abans de servir.

Paelles/fideuades: Asseca bé les anelles per cuinar-les. No hi afegeixis sal. Daura-les a l'oli i retira-les just abans de començar el sofregit (30 segons). Afegeix-les de nou just abans de mullar l'arròs perquè quedin tendres i sucoses. Corregeix de sal (tastant el brou), quan comenci a bullir l'arròs.

Fregit: Asseca bé les anelles per a la cocció. Arrebossa-les amb la teva cobertura desitjada (farina, farina i ou, romana...). Fregeix-les en abundant oli ben calent aproximadament 1 minut. Reserva-les sobre paper absorbent perquè quedin ben cruixents.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

ANELLES DE POTA GEGANT DEL PACÍFIC ULTRACONGELADA. Ingredients: POTA gegant del Pacífic (Dosidicus gigas) (MOL.LUSC), estabilitzants (difosfats, trifosfats, polifosfats), sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, PEIX i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 62 kcal/264 kj; Greixos: 0,7 g (dels quals, Saturats: 0,3 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 14 g; Sal: 1 g.

Origen

Capturat al Pacífic sud-oriental (FAO 87).

MAPA FAO

Art de pesca

Sedals i hams.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0950

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits