Filets de tonyina MSC

Filets de tonyina MSC

Pack 225 g
5,99 €

1kg =26,62 €

UDS

Descripció

Filets de tonyina d’aleta groga, sense espines i sense additius, presentants en envàs sostenible. Ideals per cuinar a la planxa o al forn.  

 

Peix de captura salvatge amb segell MSC de pesca sostenible certificada.

 

Gràcies per triar un producte que compleix amb els estàndards de sostenibilitat MSC. Junts podem protegir les reserves futures de productes del mar. www.msc.org/es

 

Més detalls

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Descongelació: Descongela la tonyina en un recipient amb reixeta tapat en la nevera per tal que els sucs de la descongelació quedin a part. Cuina la recepta al gust.

Preparació. Suggeriment: no t’excedeixis en el punt de cocció per obtenir un resultat òptim de la tonyina.

Planxa: Asseca bé el producte una vegada descongelat. Escalfa una planxa a foc fort, daura i cou sobre un raig d’oli d’oliva durant 1-1,5 minuts per cada costat. Afegeix una mica de sal en escames a l’hora de servir. També ho pots acompanyar amb alguna salsa (ceba confitada, chutney de tomàquet, ...), verduretes, etc.

Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Una vegada calent, cuina la resta d’ingredients (verdura, patata, etc.). Quan estiguin a punt, afegeix la tonyina i cuina-la 3-4 minuts més.  

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

FILETS DE TONYINA D’ALETA GROGA CONGELATS MARINATS. Thunnus albacares. Ingredients: TONYINA d'aleta groga (95%), aigua, sal, antioxidants (ascorbat sòdic, citrats de sodi), regulador d'acidesa (carbonats de sodi), aroma natural.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 80 kcal/340 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 20 g; Sal: 1 g.

Origen

Capturat al Pacífic centre-oriental (FAO 77).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes de cèrcol i xarxes hissades.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0482

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits