Carpaccio de bacallà

Carpaccio de bacallà

Descripció

Bacallà salat i desalat de primera qualitat, d'Islàndia, tallat molt fi. Només hauràs de descongelar-lo i amanir-ho al gust.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les autoritats sanitàries recomanen augmentar el consum de peix per millorar la dieta. Aquí tens una altra forma de menjar-lo, sense pràcticament greixos.

Formats I Preus
Quantitat UDS

Caixa 80 g

1kg=43,63 €

3,49 €

U.
Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Posa el carpaccio en un plat i amaneix-lo com més t’agradi. Algunes opcions poden ser: amanir amb una mica d’oli d’oliva, olivada negra, pebre negre i sal Maldon. Si es vol, es pot empolvorar amb ametlla torrada trossejada. També es pot amanir amb oli d’oliva, salsa romesco, pebre negre i sal Maldon.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Pots amanir-ho, per exemple, amb alguna de les següents salses:

Vinagreta d'alvocat i dàtils: Pela l'alvocat, treu el pinyol i passa el fruit pel batedor junt amb oli, sal, pebre i una mica de vinagre suau. A part, tall els dàtils a dauets i afegeix-los-hi. Distribueix la vinagreta per sobre del bacallà una estona abans de servir-lo.

Salsa de tomàquet cru amb panses i pinyons: Ratlla tomàquets ben madurs sense aprofitar-ne la pell. Mentrestant, salta en una paella amb una mica d'oli uns quants pinyons i quan estiguin daurats afegeix-hi les panses. Barreja-ho amb el tomàquet i una mica de sal ipeber. Posa la salsa sobre el carpaccio una estabona abans de servir-lo.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CARPACCIO DE BACALLÀ ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE PEIX. Gadus morhua. Ingredients: Bacallà (83%), aigua, correctiu de l’acidesa (sulfat càlcic), gelificant (alginat sòdic), estabilitzador (difosfats), sal. Pot contenir traces de crustacis, mol.luscs i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 71 kcal/305 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 0,28 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27. Subzona V. Fons d’Islàndia i les Feroe).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.

Format

Caixa 80 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5010

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Carpaccio de bacallà amb pebrots
    Dificultat Baixa
    20 min
    Primer plat
    180 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!