Carpaccio de bacallà

Només en línia

Carpaccio de bacallà

Caixa 80 g
3,49 €

1kg=43,63 €

UDS

Descripció

Bacallà salat i desalat de primera qualitat, d'Islàndia, tallat molt fi. Només hauràs de descongelar-lo i amanir-ho al gust.

Més detalls

Avantatge nutricional

Les autoritats sanitàries recomanen augmentar el consum de peix per millorar la dieta. Aquí tens una altra forma de menjar-lo, sense pràcticament greixos.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Posa el carpaccio en un plat i amaneix-lo com més t’agradi. Algunes opcions poden ser: amanir amb una mica d’oli d’oliva, olivada negra, pebre negre i sal Maldon. Si es vol, es pot empolvorar amb ametlla torrada trossejada. També es pot amanir amb oli d’oliva, salsa romesco, pebre negre i sal Maldon.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Truc

Pots amanir-ho, per exemple, amb alguna de les següents salses:

Vinagreta d'alvocat i dàtils: Pela l'alvocat, treu el pinyol i passa el fruit pel batedor junt amb oli, sal, pebre i una mica de vinagre suau. A part, tall els dàtils a dauets i afegeix-los-hi. Distribueix la vinagreta per sobre del bacallà una estona abans de servir-lo.

Salsa de tomàquet cru amb panses i pinyons: Ratlla tomàquets ben madurs sense aprofitar-ne la pell. Mentrestant, salta en una paella amb una mica d'oli uns quants pinyons i quan estiguin daurats afegeix-hi les panses. Barreja-ho amb el tomàquet i una mica de sal ipeber. Posa la salsa sobre el carpaccio una estabona abans de servir-lo.

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CARPACCIO DE BACALLÀ ULTRACONGELAT. ELABORAT A PARTIR DE PECES DE PEIX. Gadus morhua. Ingredients: Bacallà (83%), aigua, correctiu de l’acidesa (sulfat càlcic), gelificant (alginat sòdic), estabilitzador (difosfats), sal. Pot contenir traces de crustacis, mol.luscs i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 71 kcal/305 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,1 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 16 g; Sal: 0,28 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27. Subzona V. Fons d’Islàndia i les Feroe).

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.

Format

Caixa 80 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

5010

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Carpaccio de bacallà amb pebrots
    Dificultat Baixa
    20 min
    Primer plat
    180 kcal
  • Tàrtar d’escalivada amb carpaccio de...
    Dificultat Baixa
    30 min
    Entrant
    204 kcal

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!