Tàrtar d’escalivada amb carpaccio de bacallà

Tàrtar d’escalivada amb carpaccio de bacallà

Recepta de tàrtar de verdures i bacallà. Per llepar-se els dits!

Dificultat Baixa
30 min
Entrant
204 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar l’escalivada dins d’un colador o escalfa-la uns minuts al micro.

 

Deixa-la escórrer bé i pica-la a trossos ben petits. Barreja-la, salpebra-la i amaneix-la amb oli d’oliva al teu gust.

 

Treu el carpaccio del congelador uns 30 minuts abans de servir-lo.

 

Barreja el julivert amb dues cullerades d’oli d’oliva i un pessic de sal; remena-ho un cop estigui descongelat.

 

Barreja una cullerada d’olivada amb dues d’oli.

 

Dins de cada plat disposa el tàrtar d’escalivada amb l’ajut d’una anella d’emplatar.

 

Reparteix el carpaccio al damunt, amaneix amb una mica d’oli de julivert, decora amb l’oli d’olivada i finalitza amb la ceba cruixent.

 

Cuina Tàrtar d’escalivada amb carpaccio de bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits