Arròs integral amb panses i poma

Arròs integral amb panses i poma

Bossa 450 g
Icono la Sirena Descuento
2,99 €

1kg =6,64 €

UDS

Descripció

Barreja d’arròs integral, quinoa, bulgur, mongeta tendra, poma i panses per preparar un deliciós saltat que tindràs a punt en només 6 minuts. Una excel·lent combinació d’ingredients per als teus plats.

 

La quinoa es una llavor molt valorada per la seva composició i proporció de nutrients. El bulgur, que s’obté del blat, és molt utilitzat en la cuina d’Orient Mitjà.

 

Més detalls

MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Preparació

Paella: Afegeix el producte directament congelat en una paella amb una mica d’oli calent. Salta a foc mig-alt aproximadament durant 6-7 minuts. Remena constantment i amaneix al gust. Si fas menys quantitat, redueix una mica el temps de cocció.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador: a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredients

ARRÒS INTEGRAL, QUINOA, BULGUR, MONGETA TENDRA, POMA I PANSES. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Arròs integral precuit (30%), quinoa precuita (20%), BULGUR precuit (BLAT) (15%), mongeta tendra (15%), poma (9%) [poma, antioxidant (àcid ascòrbic), correctiu de l’acidesa (àcid cítric)], panses (8%) [panses, oli de cotó], dextrosa en pols fumada, sal fumada, sucre, ceba en pols, aroma, all en pols, pebre negre mòlt, aroma de fum.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 121 kcal/512 kj; Greixos: 0,9 g (dels quals, Saturats: 0,2 g); Hidrats de Carboni: 24 g (dels quals, Sucres: 7,7 g); Proteïnes: 3 g; Sal: 1 g.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3457

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits