Filet bacallà Basic

Filet bacallà Basic

Unitat 500 g
6,99 €

1kg =13,98 €

UDS

Descripció

El bacallà al punt de sal no és dessalat, no es cura ni es deshidrata. Es macera en sal per obtenir un gust similar al dessalat però en menys temps, mantenint la textura i el sabor característics del bacallà salat. S’ha de cuinar per consumir.  

 

Et presentem aquests filets de bacallà amb pell d’excel·lent qualitat i textura melosa, ideals per fer farcits, fregir o guisar.

Descobreix més sobre aquest producte AQUÍ:

Més detalls

Avantatge nutricional

El bacallà té un alt contingut en proteïna. Es recomana el seu consum dins d'una alimentació adequada, completa i variada, amb activitat física adaptada a cada persona.

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
MODE D'ÚS Mostrar Amagar

Descongelació

Descongela el producte en un recipient amb reixeta tapat a la nevera perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

Elaboració

Cuina el producte de les maneres que et suggerim.

Cassola: Afegeix els filets de bacallà descongelats en els darrers minuts de la cocció de la resta d'ingredients, a foc lent. Espera 2-3 minuts i comprova la cocció.

Fregit: Un cop descongelats, asseca'ls bé, recobreix-los amb la cobertura desitjada (farina, farina i ou, romana, tempura). Fregiu-los en abundant oli ben calent aproximadament 2-3 minuts. Reserva'ls 1 minut sobre paper absorbent perquè quedin ben cruixents.

Forn: Escalfa el forn a 200ºC. Un cop calent, cuina els altres ingredients (verdures, patates, etc…) i quan estiguin a punt, afegeix els filets i cuina-ho 3-4 minuts més.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.
CARACTERÍSTIQUES Mostrar Amagar

Ingredientes

FILETS DE BACALLÀ AL PUNT DE SAL ULTRACONGELATS. Gadus morhua. Ingredients: BACALLÀ (PEIX), aigua, sal. Pot contenir traces de CRUSTACIS, MOL.LUSCS i/o els seus derivats.

Ens esforcem per tal que els nostres productes estiguin lliures d’espines, però pot aparèixer alguna de manera ocasional.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 48 kcal/204 kj; Greixos: 0 g (dels quals, Saturats: 0 g); Hidrats de Carboni: 0 g (dels quals, Sucres: 0 g); Proteïnes: 12 g; Sal: 1,8 g.

Origen

Capturat a l’Atlàntic nord-est (FAO 27). Subzona I-Mar de Barents¸ Subzona II-Mar de Noruega, Spitzberg i illa dels Ossos; Subzona IV-Mar del Nord¸ Subzona V-Fons d’ Islàndia i de les Fèroe.

MAPA FAO

Art de pesca

Xarxes d’arrossegament, sedals i hams.
més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

0841

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits