Patata tex-mex

Patata tex-mex

Bossa 600 g
1,49 €

1kg =2,48 €

UDS

Descripció

Quarts de patata amb pell i espècies tipus tex-mex a punt per fregir o bé fornejar. Són perfectes per acompanyar els teus plats o també com aperitiu.

Més detalls

Avantatge nutricional

La patata conté una notable proporció d'hidrats de carboni. 

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

En totes les coccions el producte es cuinarà directament congelat.

Fregidora o paella: Fregir el producte en la fregidora o en la paella amb abundant oli calent (175ºC), aproximadament durant 3-4 minuts i en petites quantitats.

Forn: Preescalfar es forn fins arribar a 200ºC. Col·locar el producte repartit en la safata del forn a mitja altura, cuinar de 15-15 minuts i remenar a meitat de la cocció. Si el forn és d’aire, reduir uns minuts.

Els temps recomanats són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada forn.

Conservació

En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

100 g com a guarnició

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

PATATES TEX MEX. QUARTS DE PATATA AMB PELL I ESPECIES TIPUS TEX MEX, PREFREGITS I ULTRACONGELATS. INGREDIENTS: Patates (94%), oli de gira-sol (4%), midó modificat, sal, espècies, verdura en pols, dextrina, farina d’arròs, aroma.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 125 kcal/524 kj; Greixos: 3,4 g (dels quals, Saturats: 0,5 g); Hidrats de Carboni: 20 g (dels quals, Sucres: 0,5 g); Proteïnes: 2,2 g; Sal: 1,3 g.

Format

Bossa 600 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

2520

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades

Que fàcil que és menjar bé

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!