Carn de vieira amb coral Premium

Carn de vieira amb coral Premium

Pack 180 g
7,99 €

1kg=44,39 €

UDS

Descripció

Carn de vieira sencera amb corall, exquisida i molt gustosa. La podràs fer servir en moltes de les teves receptes.

Més detalls

Avantatge nutricional

El marisc és un bon aliat per consumir poca quantitat de greix i certes vitamines i minerals que no es troben en altres aliments.

Mode d'ús MostrarAmagar

Preparació

Descongelar el producte en un recipient amb reixeta en el frigorífic per què els sucs de la descongelació quedin a part. Elaborar la recepta al gust. No coguis massa les vieires. Amb poc temps de cocció aconseguiràs que estiguin més sucoses.

Conservació

En congelador **: 1 mes. En congelador *** i ****, a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat.

Ració per persona

150 g

Característiques MostrarAmagar

Ingredients

CARN DE VIEIRA AMB CORALL (Pecten maximus) ULTRACONGELADA. Pot contenir traces de peix i/o els seus derivats.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 79 kcal/376 kj; Greixos: 1,3 g (dels quals, Saturats: 0,6 g); Hidrats de Carboni: 1 g (dels quals: Sucres: 0 g); Proteïnes: 18 g; Sal: 0,5 g.

Origen

Capturada a l’Atlàntic Nord-est (FAO 27, subzona VII). Lloc d’origen: Escòcia. 

MAPA FAO

Art de pesca

Rossegall.

Format

Pack 180 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

1620

T'ajudem? MostrarAmagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 14:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte
receptes relacionades
  • Tàrtar de salmó amb vieires i alvocat
    Dificultat Baixa
    15 min
    Entrant
    399 kcal
  • Salmó noruec amb vieira sobre crema de...
    Dificultat Baixa
    40-60 min
    Segon plat

Siguis com siguis, et mereixes el més bo

Newsletter de la sirena No et perdis les novetats, promocions i ofertes exclusives. Només per als subscriptors de la nostra newsletter!