Risotto amb bolets Listísimos

Risotto amb bolets Listísimos

Safata 300 g
Icono la Sirena Descuento
Icono la Sirena Descuento
2,49 €

1kg =8,30 €

UDS

Descripció

Un clàssic de la gastronomia Italiana llest per escalfar i gaudir.

El secret, com en tot risotto com cal, és el punt de cocció de l'arròs, banyat d'una crema que es forma entre el brou de cocció i el midó que deixa anar l'arròs mentre es cuina juntament amb els greixos làctics (llet, formatge).

Sens dubte els bolets són un ingredient excel·lent per dotar de profunditat i suculència al conjunt. Resultat: un sabor boníssim, agradable i intens com pocs.

Més detalls

Avantatge nutricional

Una ració d'arròs generosa que aporta tota l'energia necessària per a qualsevol menú complet. A més, lleus tocs de lacti per donar sabor.

De fet, com a complement per afegir les proteïnes necessàries també ens val un formatge… encara que normalment les racions de làctics es expliquin a part de les de proteïnes (carn, peix, ous), una ració de lacti pot ser també la font de proteïnes per a el teu menú… en aquest cas, 25g. de formatge parmesà ratllat sobre el teu risotto expliquen com a tal, a més d'assegurar la teva ingesta de Calci, un nutrient bàsic en la formació i el manteniment de l'estructura òssia que rebem majoritàriament dels lactis (iogurt, formatge, llet, etc…).

Informació sobre promocions

Afageix 5 unitats dels teus Listísimos preferits i emporta't 5 unitats al preu de 4

  SUGGERIMENTS! Altres productes que et poden interessar...
Mode d'ús Mostrar Amagar

Preparació

No cal descongelar prèviament el producte. Sense retirar la tapa, escalfa al microones a màxima potència (850W), aproximadament durant 5 minuts. Retira la tapa i remena abans de consumir.

Tingues en compte que el temps i potència recomanats a l'envàs són orientatius, poden oscil·lar en funció de cada microones.

Conservació

En frigorífic: 24 hores. En congelador a -18ºC. Veure data de consum preferent. No congelar de nou un cop descongelat. 

Ració per persona

1 safata

Truc

Pots afegir-li una mica de parmesà ratllat per sobre un cop escalfat.

Característiques Mostrar Amagar

Ingredients

RISOTTO AMB SALSA DE BOLETS. ALIMENT PREPARAT ULTRACONGELAT. Ingredients: Arròs cuit (51%), salsa de bolets (49%) [aigua, bolets cultivats (27%) (xampinyó (Agaricus bisporus), ceps (Boletus edulis) rehidratat), NATA pasteuritzada (8%), oli de gira-sol, LLET sencera en pols, oli d’oliva verge, FORMATGE, midó de blat de moro, midó modificat de patata, sal, all, pebre, julivert, pebre caiena]. Conté LLET.

Informació nutricional per 100g

Valor Energètic: 126 kcal/530 kj; Greixos: 3,1 g (dels quals, Saturats: 1,4 g); Hidrats de Carboni: 21 g (dels quals, Sucres: 1,8 g); Proteïnes: 3,4 g; Sal: 0,61 g.

Format

Safata 300 g

més Informació Mostrar Amagar

Codi de producte

3402

Per als productes de venda a pes, els clients que comprin a lasirena.es poden revisar l'informació que se'ls adjunta a l'albarà de lliurament. A les nostres botigues físiques també tens disponible la informació d'ingredients i al·lèrgens als panells informatius.

Per als productes envasats, us recomanem que reviseu la informació de l'etiquetatge del producte que figura a l'envàs per confirmar-ne el contingut (composició, al·lèrgens…).

T'ajudem? Mostrar Amagar

Tens alguna consulta sobre aquest producte o sobre els nostres serveis ?. Contacta amb nosaltres

Telèfon: 900 21 06 21 gratis De dilluns a dissabte de 9:00 a 21:00 h Dissabtes de 09:00 a 21:00 h
Email: Escriu-nos a aquesta adreça o utilitza el nostre formulari de contacte Contacte

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits